Fönsterputs Malmö

Fönsterputs Malmö - Att boka fönsterputsning har aldrig varit enklare.

Samla in offerter för fönsterputsning från flera städfirmor på under 2 min. Testa själv!

Fönsterputs Malmö - Jämför offerter från flera fönsterputsare.

Fönsterputs Malmö

Att boka fönsterputsning i Malmö har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter på fönsterputs från kvalitetssäkrade städföretag i Malmö, helt kostnadsfritt. 

Allt detta genom ett enda formulär.

Fönsterputs Malmö - Så här enkelt bokar du.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar genomföra er fönsterputsning.

2. Jämför städföretag

Vi matchar er med städfirmor på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka städfirma

Boka hemstädning med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Fönsterputs Malmö - Vi hjälper er att boka.

Fönsterputsning är en av de mest underskattade sysslorna i hemmet, men samtidigt en av de viktigaste. Rent och välputsat glas ger inte bara ett mer estetiskt tilltalande intryck, det kan också bidra till att öka ljusinsläppet i hemmet och därmed även spara på energikostnaderna. Dessutom är det viktigt att hålla fönstren rena för att undvika skador på glaset och ramen.

Men det är inte alltid en enkel eller rolig uppgift att putsa fönster, särskilt inte om man har höga och svåråtkomliga fönster. Därför kan det vara värt att överväga att anlita en professionell fönsterputsare. 

Genom att fylla i vårt formulär så matchar vi dig med professionella fönsterputsare på din ort som skickar offerter till dig. Därefter får du själv välja vilket firma du önskar gå vidare med. Att använda sig utav vår tjänst är helt kostnadsfri och är inte bindande. Du behöver inte välja att gå vidare med någon av de fönsterputsare som kontaktar dig.

Fönsterputsning

Vad kan en professionell fönsterputsare erbjuda?

En professionell fönsterputsare har oftast den utrustning och kompetens som krävs för att göra ett grundligt och noggrant jobb. De kan till exempel använda sig av olika sorters rengöringsmedel och verktyg för att ta bort smuts, damm och fläckar på ett effektivt sätt. De kan också ha tillgång till rätt utrustning för att nå höga och svåråtkomliga fönster, så att man slipper bekymra sig om hur man ska komma åt dem.

Fönsterputs med rätt erfarenhet

En professionell fönsterputsare har också oftast erfarenhet av att putsa fönster på olika slags byggnader och under olika förhållanden. De kan därför ge råd om vilka metoder och medel som fungerar bäst för just dina fönster och hur du kan få dem att se så bra ut som möjligt.

Fönsterputsning

Fönsterputsning - Effektivitet och tidsbesparande

Att anlita en professionell fönsterputsare kan också vara ett tidsbesparande alternativ. Fönsterputsning kan vara en tidsödande syssla, särskilt om man har många fönster eller om de är svåråtkomliga. Genom att låta en professionell sköta fönsterputsningen kan man istället fokusera på andra saker och spara tid.

Dessutom kan en professionell fönsterputsare oftast göra jobbet snabbare och mer effektivt än vad man själv kan. De har oftast mer erfarenhet och kompetens och kan därför hantera olika typer av smuts och fläckar på ett mer effektivt sätt.

Vanliga frågor om fönsterputsning i Malmö

Fönsterputsning - kan jag göra det själv?

Absolut, det går utmärkt att fönsterputsa på egen hand. Men kom ihåg att fönsterputsning kan vara en slitsam uppgift, men det är ett måste för att hålla fönstren i ditt hem eller kontor glänsande och rent. Det finns olika sätt att göra det på som varierar avsevärt beroende på vilken typ av fönster du har, vilket omfattande rengöringsarbete som krävs och vad du är bekväm med. Nedan är några tips när du tar itu med jobbet.

 

Tips & Råd - Fönsterputs Malmö

1. Förberedelse & Utrustning

Utförandet av fönsterputsningen börjar med att välja rätt utrustning och material. Du behöver en mikrofibertrasa, en torkduk, ett sprayflaskor, svampar och rengöringsmedel speciellt utformat för glasrengöring. Om det behövs kan du använda saker som skurborstar med trasliga kanter för att ta bort kraftigare smuts. Nästa steg är att radera alla spår av damm från de ytor som ska putsas – vaxa golvet runt fönstret med en torrdyna eller en borste för att samla upp dammet innan du går tillbaka inuti rummet igen. 

2. Putsning

Beroende på hur smutsigt dina fönster är, kan tid och ansträngning som krävs variera. Börja genom att spruta rengöringsmedlet direkt på spegeln från sprayflaskan. Använd din mikrofibertrasa eller svamp till att laga din lösning omkring ramen och sedan arbeta dig in i hjulen själva. Massera lösningen i kontakten mellan glaset och ramen så mycket som möjligt innan du torkar rent den med din trasa eller etui.

Fördelar med professionella fönsterputsare

Att använda professionella fönsterputsare kan vara en bra idé av flera olika anledningar. Här följer några exempel:

Time-saving

Att putsa fönster tar ofta mycket tid, speciellt om man har många fönster eller om det är svårt att komma åt dem. Att använda professionella fönsterputsare kan därför vara ett bra sätt att spara tid och energi.

Bättre resultat

Professionella fönsterputsare har ofta mycket erfarenhet och kunskap om hur man får fönstren rena. De har rätt teknik, utrustning och erfarenhet för att säkerställa att jobbet blir utfört till perfektion.

Fördelar med rena fönster

Att putsa fönstren är något som de flesta av oss nog har gjort någon gång, men det är lätt att det här är en av de saker som man lägger ner minst tid på. Detta är synd, eftersom det finns många fördelar med att ha rent och snygga fönster. Här följer några av de viktigaste:

Ljus och rymd

Ren och kristallklar glas ger mer ljus och kan skapa en rymligare känsla i ett rum. Detta är särskilt viktigt i mörka och trånga utrymmen, där det kan vara svårt att få tillräckligt med ljus.

Energieffektivitet

Smuts och damm på fönster kan hindra solljuset från att tränga igenom glaset, vilket kan leda till att rummet känns mörkt och kallt. Det här kan i sin tur göra att man förbrukar mer energi på uppvärmning och belysning. Rent och snyggt glas ger därför både en mer behaglig och mer energieffektiv miljö.

Insektsfritt

Att ha rent glas minskar risken för att insekter fastnar i fönstret. Detta är särskilt viktigt om man har en trädgård där man vill släppa in så mycket luft som möjligt, eller om man har allergier mot insekter.

Högre hygien

Smuts och damm på fönster kan även bidra till en sämre luftkvalitet. Att ha rent glas ger därför en renare och friskare miljö att vistas i.

Övriga städtjänster i Malmö

Om du bor i Malmö så finns det självklart andra städtjänster som kan underlätta i vardagen. Hos BraStäd.com kan ni även jämföra offerter på städtjänster såsom flyttstädning i Malmö, hemstädning i Malmökontorsstädning i Malmö..

Många bostadsrättsföreningar och kontorsfastigheter jämför även offerter på trapphusstädning i Malmö.

Rena fönster med fönsterputsning

En del av BraGruppen

BraStäd.com är en del av BraGruppen. Vi hjälper beställare att jämföra offerter från tjänsteföretag så att alla parter blir nöjda. Behöver ni exempelvis hjälp med att boka besiktning så kan ni läsa mer om vår tjänst BraBesiktning.se.