Hemstädning Göteborg

Att boka hemstädning i Göteborg har aldrig varit enklare.

Samla in offerter för hemstädning från flera städfirmor på under 2 min. Testa själv!

Hemstädning i Göteborg

Hemstädning Göteborg

Att boka hemstädning i Göteborg har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter på hemstäd från kvalitetssäkrade städföretag i och runt om Göteborg, helt kostnadsfritt. 
Allt detta genom ett enda formulär.

Så här enkelt bokar du hemstädning i Göteborg.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar få hemstädning.

2. Jämför städföretag

Vi matchar er med städfirmor på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka städfirma

Boka hemstädning med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Vi hjälper er att boka hemstädning i Göteborg.

Är det dags att skaffa hemstäd eller kanske byta från ert befintliga städföretag? Då kan det vara väldigt skönt att jämföra hemstäd via BraStäd.com så att ni kan lägga er värdefulla tid på andra saker. Det ska vara enkelt att jämföra städfirmor. Låt inte en dålig hemstädning av ert gamla städbolag dra ner den härliga känslan av ett nytt nystädat hem. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver hemstädning enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika städföretag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar processen för er så att ni kan lägga fullt fokus på annat.

Hemstäd Göteborg

Att jämföra hemstädning är viktigt

När ni bestämt er för att skaffa hemstädning så är det dags för er att boka en städfirma. Att lägga tid på att samla in offerter och kontakta flera olika städfirmor kan kännas tråkigt och rörigt. Vår kostnadsfria tjänst hjälper dig att samla in offerter från flera städföretag på din ord som du därefter kan jämföra.

När ni bokar hemstädning så kommer ni få den härliga känslan av ett rent hem så ofta ni önskar. Ni bestämmer själva, tillsammans med städföretaget, hur ofta ni önskar hemstäd. Vissa väljer att ha hemstädning någon gång i veckan och andra väljer att endast ha det någon gång i månaden. 

Ovan sagt så kan det ibland kännas som att det finns en uppsjö av olika städföretag tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför en bra hemstädning. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade städföretag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika städföretag men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för er hemstädning.

Tänk på detta när du bokar hemstädning i Göteborg

Har ni bestämt er för att boka hemstädning och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med städföretag som kan hjälpa er med hemstädningen. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat städföretag om ni så önskar. 

Oavsett vilket städföretag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom bostaden med städföretaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska genomföras vid varje städtillfälle. 

Städföretagen har oerhört bra koll på hemstädning samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna lämna över nycklarna och känna er trygga

Hemstädning och RUT-Avdrag

Vi får många frågor om hur det fungerar med RUT-avdrag och hemstädning. 

Som de flesta vet så är RUT en förkortning av Rengöring, underhåll och tvätt och som privatperson i Sverige kan man göra ett RUT-avdrag på 50% av arbetskostnaden för dessa tjänster. Det går alltså inte att göra RUT-avdrag på materialkostnaderna (städmedel, etc.) utan avdraget avser endast arbetstiden.

RUT-avdrag vid hemstädning får göras vare sig ni bor i villa, bostadsrätt eller hyresrätt. Det är städföretaget ni anlitar som ansöker om RUT-avdrag åt er. Det innebär att det inte är något du som beställare behöver tänka på. 

Ni kan även läsa mer om vanliga frågor och svar om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Hemstädning Göteborg

Vanliga frågor om hemstädning

Vad kostar hemstädning i Göteborg?

En hemstädning i Göteborg kostar olika mycket beroende på ett flertal faktorer. Några av de faktorer som spelar in på priset av ett hemstäd finner ni lite längre ner. Olika städföretag kan debitera olika mycket för ett hemstäd av samma bostad. Därför rekommenderar vi alltid att samla in flera offerter och jämföra priserna sinsemellan. 

Om ni inte vill kontakta flera olika städföretag så kan ni skapa en förfrågan hos oss så sköter vi den delen åt er. Det underlättar för er så att ni slipper lägga för mycket fokus på att boka hemstädningen. 

Några faktorer som kan påverka kostnaden av er hemstädning: 

  • Storleken på bostaden.
  • Vilket område bostaden är belägen i.
  • Hur ofta du vill att hemstädningen utförs, veckovis eller mer ofta.
  • Egna specifika önskemål så som byte av sängkläder och strykning.
 
Vanligtvis så baserar städföretag sina offerter på bostadens kvadratmeter (storlek). 

Vad ingår i en hemstädning?

Hemstädning är ett omfattande arbete som innebär att få ditt hem städat regelbundet av en professionell städfirma. Det kan inkludera allt från rengöring av golv, väggar och tak till strykning av kläder, tvättning av sängkläder och fönsterputsning.  En hemstädning kan även omfatta att städa köket, rengöra badrummet, ta hand om våttorkade möbler och fylla på saker som toalettpapper eller handdukar. För att upprätthålla högsta hygienstandarder bör hemstädningsprocessen vara regelbunden och djupgående.  Vi rekommenderar att man anlitar en städfirma varannan vecka för att få den härliga känslan av nystädat så ofta som möjligt.

Det är viktigt att firman som utför er hemstädning är insatt i ert hem och att ni tillsammans går igenom de olika stegen som ni önskar ska ingå i ert hemstäd. Som ett extra plus kan hemstädarna även assistera med personliga bestyr som att ta ut soporna och torka av kylskåpet.  

Att ta itu med hemstädningen kan vara en tidskrävande och frustrerande process, men hemstädning är avgörande för att hålla ditt hem rent och fräscht.  Fördelarna med hemstädning inkluderar konstant god hygien, lång livslängd på möbler och andra hemföremål och ett allmänt sorts lugn som kommer med ett friskt hem. Att anlita en professionell hemstädningsfirma ger dig självförtroende att veta att du har ett rent hem. Så ta itu med hemstädningen för att kunna njuta av ditt hem och alla fördelar som det ger.

Hur lång tid tar hemstädning?

Hemstädning av vardagsrum

En hemstädning tar olika lång tid beroende på flertalet faktorer. Först och främst beror det på storleken av ert hem som ska städas. Utöver storleken, så beror det även på vad ni önskar ska ingå i ert hemstäd. Som vi nämner ovan, så kan man lägga till flera extratjänster (strykning, fönsterputs, sängkläder etc.). Beroende på vad ni och städfirman kommer överens om så tar hemstädningen olika lång tid att utföra.

Tips & Råd - bokning av hemstädning i Göteborg

När det kommer till hemstädning så är det en väldigt populär och uppskattad tjänst som många svenskar använder sig utav idag. Genom att ha regelbunden hemstädning så säkerställer man att ens hem alltid är rent, fräscht och hygieniskt. Nedan har vi samlat några tips & råd som kan vara bra att ha i åtanken när ni ska hitta en städfirma som ska utföra hemstäd åt er. 

  1. Jämför offerter på hemstädning från flera olika städfirmor innan ni bokar. Det finns ett antal städföretag som erbjuder olika tjänster och olika priser. Jämför dem noggrant innan du beställer hemstädning.
  2. Gå igenom er bostad med städfirman ni väljer att anlita. Tillsammans ska ni gå igenom vad ni förväntar er av hemstädningen samt vilka olika tjänster som ska ingå. 
  3. Gör en gemensam checklista med städfirman så att det är väldigt tydligt vad som ska genomföras vid varje städtillfälle.
  4. Läs städfirmans recensioner och se om tidigare kunder har varit nöjda med deras tjänster och leverans. Det hjälper dig att ta ett informerat beslut om hemstädningsbolaget innan du bokar hemstädningen.
  5. Var tydlig med eventuella specifikationer – ge hemstädfirman detaljerad information som gör hemstädningen så effektiv som möjligt.

Övriga städtjänster i Göteborg

Om du bor i Göteborg så finns det självklart andra städtjänster som kan underlätta i vardagen. Hos BraStäd.com kan ni även jämföra offerter på städtjänster såsom flyttstädning i Göteborg & kontorsstädning i Göteborg. Om ni vill ha skinande och rena fönster kan ni även kika på fönsterputsning i Göteborg.

Många bostadsrättsföreningar och kontorsfastigheter jämför även offerter på trapphusstädning i Göteborg.