Kontorsstädning Stockholm

Att boka kontorsstädning i Stockholm har aldrig varit enklare.

Samla in offerter för kontorsstädning från flera städfirmor på under 2 min. Testa själv!

Kontorsstädning Stockholm

Kontorsstädning Stockholm

Att boka kontorsstädning i Stockholm har aldrig varit enklare. Via vår portal kan du som beställare samla in och jämföra offerter på kontorsstäd från kvalitetssäkrade städföretag i Stockholm, helt kostnadsfritt. 
Allt detta genom ett enda formulär.

Så här enkelt bokar du kontorsstädning i Stockholm.

1. Beskriv ert ärende

Fyll i vårt formulär och beskriv var samt när ni önskar genomföra er kontorsstädning.

2. Jämför städföretag

Vi matchar er med städfirmor på er ort som skickar offerter ni kan jämföra.

3. Boka städfirma

Boka hemstädning med den firman ni gillar. Det är inte bindande att fylla i vårt formulär.

Kontorsstäd i Stockholm

Vi hjälper er att boka kontorsstädning i Stockholm.

Är det dags att komma igång med kontorsstädning? Då kan det vara väldigt bra att jämföra offerter på kontorsstäd via BraStäd.com så att ni kan lägga er värdefulla tid på andra saker. Det ska vara enkelt att jämföra städfirmor. 

Vi har skapat en kostnadsfri tjänst där ni som behöver städning av ert kontor enkelt och smidigt kan samla in offerter från flera olika städföretag på er ort. Allt detta genom ett enda formulär. Vi underlättar kontorsstäd för er så att ni kan lägga fullt fokus på annat.

Att jämföra kontorsstädning är viktigt

När ni bestämt er för att komma igång med kontorsstädning så är det dags för er att hitta en passande städfirma som kan städa ert kontor enligt era önskemål. Att lägga tid på att hitta rätt städfirma kan kännas tråkigt och tidskrävande. Även om så är fallet är det väldigt viktigt att jämföra offerter från flera olika firmor. På så sätt får ni en överblick om vad det kostar och kan hitta det bästa städföretaget för just era behov.

När ni bokar kontorsstädning så kommer ert kontor skina och ni kan komma in varje måndag och känna en ren och härlig känsla. Ni bestämmer självklart själva hur ofta ni önskar att ert kontor städas. Det kan vara allt från varannan vecka till flera gånger i veckan. 

Ofta känns det som att det finns en uppsjö av olika städföretag tillgängliga i ditt område och det är svårt att veta vilka som utför ett bra kontorsstäd. Därför rekommenderar vi er att använda vårt formulär så kopplar vi ihop er med kvalitetssäkrade städföretag på just er ort. 

Dels slipper ni att ringa runt eller skicka mail till flera olika städföretag men ni kan även jämföra deras priser och offerter sinsemellan. På så sätt säkerställer ni att ni inte betalar för mycket för er kontorsstädning.

Tänk på detta när du bokar kontorsstädning i Stockholm

Har ni bestämt er för att boka kontorsstädning och letar efter rätt företag? Skapa en förfrågan på vår sida så matchar vi er med städföretag som kan hjälpa er med kontorsstädet. Att skapa en förfrågan på vår sida är inte bindande och ni kan välja att gå vidare med något annat städföretag om ni så önskar. 

Oavsett vilket städföretag ni väljer att använda er utav så är det viktigt att ni går igenom kontorslokalen med städföretaget och förklarar tydligt vad ni förväntar er utav arbetet. För att undvika missförstånd kan ni även göra en checklista på eventuella specialsaker som ska göras. 

Städföretagen har oerhört bra koll på kontorsstädning samt vad som ska genomföras för att ni ska kunna komma in varje dag och känna att det är rent och städat.

Kontorsstäd

Vanliga frågor om kontorsstädning

Vad kostar kontorsstädning i Stockholm?

En kontorsstädning i Stockholm kostar olika mycket beroende på ett flertal faktorer. Några av de faktorer som spelar in på priset av ett kontorsstäd finner ni lite längre ner. Olika städföretag kan debitera olika mycket för ett kontorsstäd av samma lokal. Därför rekommenderar vi alltid att samla in flera offerter och jämföra priserna sinsemellan. 

Om ni inte vill kontakta flera olika städföretag så kan ni skapa en förfrågan hos oss så sköter vi den delen åt er. Det underlättar för er så att ni slipper lägga för mycket fokus på att boka kontorsstädning av ert nuvarande kontor. 

Några faktorer som kan påverka kostnaden av ert kontorsstäd: 

 • Storleken på kontoret
 • Vilken ort kontoret är belägen i
 • Vilken tidpunkt du vill att kontorsstädningen utförs
 • Hur ofta ni önskar få ert kontor städat
 
Vanligtvis så baserar städföretag sina offerter på kontorets kvadratmeter (storlek). 
Städning av kontor

Vad ingår i ett kontorsstäd?

I ett kontorsstäd kan det ingå olika saker. Det är därför viktigt att ni förklarar för städfirman vad ni önskar få ut av städningen och även går igenom lokalen tillsammans. Ni väljer själva hur mycket ni önskar att städfirman ska göra för att ni ska trivas och få det så rent som ni önskar på ert kontor. 

Exempel på några vanliga tjänster för kontorsstädning:

 • Dammsugning
 • Moppning (våttorkning) av golv
 • Dammtorkning av lister, möbler fönsterbrädor etc.
 • Slänga sopor
 • Städning av konferensrum och andra gemensamma ytor
 • Rengöring av toaletter och personalkök
 
Som vi nämnt tidigare så kan ni anpassa er kontorsstädning helt enligt era önskemål. Vi rekommenderar därför att gå igenom era behov tillsammans med städfirman så att det inte blir några missförstånd.

Hur lång tid tar kontorsstädning?

En kontorsstädning tar olika lång tid beroende på hur stort ert kontor är samt vad ni önskar att städfirman ska göra. Det är därför svårt att svara på hur lång tid det tar. Gå igenom era önskemål tillsammans med städfirman så kan ni få en offert på hur många timmar de tror att städningen kommer ta.

Tips & Råd - Kontorsstädning i Stockholm

Att ha ett rent kontor är ett måste. Dels för att er personal ska trivas på kontoret men även när ni har externa kunder på besök. Ett skinande rent kontor är mer välkomnande än ett smutsigt kontor där papperskorgarna är överfyllda och det osar matrester från personalköket. Därför rekommenderar vi att alltid använda er av regelbunden kontorsstädning.

 • Gå alltid igenom era specifika önskemål tillsammans med städfirman för att undvika missförstånd.
 • Jämför alltid offerter från flera städföretag innan ni bokar in kontorsstädning.
 • Säkerställ att städfirman har access till allt de behöver (kontor, konferensrum, soprum etc.)

Övriga städtjänster i Stockholm

Om du bor i Stockholm så finns det självklart andra städtjänster som kan underlätta i vardagen. Hos BraStäd.com kan ni även jämföra offerter på städtjänster såsom flyttstädning i Stockholm & hemstädning i Stockholm. Om ni vill ha skinande och rena fönster kan ni även kika på fönsterputsning i Stockholm.

Många bostadsrättsföreningar och kontorsfastigheter jämför även offerter på trapphusstädning i Stockholm.

Ett skinande rent kontor

En del av BraGruppen

BraStäd.com är en del av BraGruppen. Vi hjälper beställare att jämföra offerter från tjänsteföretag så att alla parter blir nöjda. Behöver ni exempelvis hjälp med att boka besiktning så kan ni läsa mer om vår tjänst BraBesiktning.se.